bel +31 6 11 880 860

Madelon Overeijnder

Madelon is een gerenommeerde interieurarchitect met een internationale klantenkring. Haar interieurs zijn luxueus en verfijnd door haar eclectische stijl, gebruik van kleuren en stoffen. Een constant thema dat haar ontwerpen steeds meer met elkaar verbindt is het gebruik van warme kleuren, details in de inrichting en het gebruik van kunst of objecten.

Madelon begrijpt en ervaart dat klanten hoge verwachtingen hebben. Door elke klant haar persoonlijke benadering en aandacht te geven, kan zij aan deze verwachtingen voldoen. Haar ontwerpen zijn exclusief en onderscheidend door hun vakmanschap en de aandacht voor de laatste fijne details in elke centimeter van de creatie.

De projecten zijn in opdracht en variëren van residentiële interieurs tot executive offices en boetiekhotels. "Ik krijg altijd opdracht van mijn klanten om te ontwerpen volgens hun wensen, wat heeft geleid tot veel verschillende interieurstijlen. Zeer persoonlijk en uniek". Wij beheersen uw project, van de eerste schets tot en met het laatste detail.

            ontwerp – supervisie – creëren – decoreren

Wij werken met de beste materialen, vakmanschap, stoffen en meubels van over de hele wereld.

elk interieur is uniek
 

bel +31 6 11 880 860