Op het hippe Katendrecht in Rotterdam heeft Frame Vastgoed een uniek project in ontwikkeling: het Rijnhaven District. Dit gebied wordt met de komst van diverse designerwinkels, exclusieve horeca, een vernieuwde Jumbo supermarkt en een gerenommeerd vijfsterrenhotel met rooftopbar een nieuwe place to be met internationale aantrekkingskracht.

Het luxe appartementencomplex Bay House zal deel uitmaken van dit baanbrekende Rijnhaven District. We zijn trots op de uitnodiging van Frame Vastgoed om als één van de drie voorgestelde interieur designers mee te werken aan dit bijzondere woonproject.

Bay House biedt circa 88 koopappartementen waarvan de oppervlaktematen uiteenlopen van circa 80 m2 tot 350 m2. Het totaal aantal koopappartementen kan variëren: er is de mogelijkheid om meerdere eenheden aan elkaar te koppelen. Dit maakt extra royale vloeroppervlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. De appartementen op de tweede verdieping beschikken over een uitzonderlijke plafondhoogte van 3,36 meter. Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough; Rough is vergelijkbaar met een casco oplevering: samen met Design Unlimited is het vrij een eigen indeling te maken. Samen met u maken we een specifiek interieurontwerp en regelen we de afbouw van uw appartement. Het merendeel van de appartementen is optioneel als Signature beschikbaar, dat wil zeggen bouwkundig afgebouwd naar een van de bestaande ontwerpen. Madelon kan u dan tevens een persoonlijk interieur creëren.

Ze zijn de ‘top of the bill’ van Bay House, de overtreffende trap in woongenot, de Royal Penthouses. En er zijn er maar vier, waarvan geen twee hetzelfde. Zelfs wie de hoogste eisen aan zijn wooncomfort stelt, wordt hier overweldigd. Is het niet door de overdaad aan ruimte, dan is het door het imponerende uitzicht dat het vele glas en de buitenruimte bieden. Hier ervaart u de skyline van Rotterdam op zijn best, sterker nog, u maakt er deel van uit. Een Royal Penthouse in Bay House geeft u de kans, misschien wel de ‘once in a lifetime opportunity’, om uw droomloft te creëren. Design Unlimited heeft voor deze appartementen een indeling gemaakt met een apart verblijf (voor de nanny of mantelzorger) met voorzieningen en eigen entree. Tevens zeer geschikt voor het gebruik als studio of kantoor.

De Town Residences zijn de enige Bay House woningen die in plaats van aan de Rijnhaven direct aan de binnentuin liggen. Bijzonder is ook dat er maar drie van zijn. Toch is dat niet het enige wat deze appartementen bijzonder maakt. Het is ook de ligging op de hoek met een oriëntatie op het zuidwesten die deze appartementen een heel eigen woonkwaliteit geeft. Want dit betekent veel licht, ruimte en uitzicht op de groene weldaad die de daktuin biedt. De drie Town Residences beschikken elk over andere buitenruimte. Het bovenste appartement is voorzien van een patio, het middelste heeft uitkragende balkons en het onderste appartement heeft onder andere een buitenruimte die grenst aan de daktuin.

Bay House biedt de comfortabele service van een conciërge die zorgdraagt voor het algemeen beheer en de veiligheid. Hij ontvangt uw gasten en staat klaar voor vragen. Naast de bovengenoemde standaard services kunt u optioneel gebruikmaken van extra persoonlijke service, zoals kleding en stomerijservice, klusjes, valet parking, het reserveren van een parkeerplaats voor bezoek, taxi of chauffeursservice, en meer. Door de samenwerking met het hotel is roomservice in uw eigen appartement mogelijk, en dat 24/7. Dit maakt het wonen en beleven van uw woning uniek in Rotterdam. Voor meer informatie www.bayhouse.nl