Bay House Concierge Residential Living

Op het hippe Katendrecht in Rotterdam heeft Frame Vastgoed een uniek project in ontwikkeling: het Rijnhaven District. Dit gebied wordt met de komst van diverse designerwinkels, exclusieve horeca, een vernieuwde Jumbo supermarkt en een gerenommeerd vijfsterrenhotel met rooftopbar een nieuwe place to be met internationale aantrekkingskracht.

Het luxe appartementencomplex Bay House zal deel uitmaken van dit baanbrekende Rijnhaven District. We zijn trots op de uitnodiging van Frame Vastgoed om als één van de drie voorgestelde interieur designers mee te werken aan dit bijzondere woonproject.

Het Bay House appartementencomplex biedt circa 88 koopappartementen die casco of met een indeling (plus badkamer en/of keuken) worden aangeboden. De oppervlaktematen van het omvangrijke aanbod van appartementen lopen uiteen van circa 80 m² tot 375 m². Op een drietal na zijn alle Bay House appartementen georiënteerd op de Rijnhaven. Een ligging die garant staat voor een fenomenaal uitzicht op de Wilhelminapier. Voor een aantal van deze appartementen heeft Madelon zowel het interieur als visuals ontworpen om te laten zien hoe gevarieerd het wonen in Bay House kan zijn.

Doordat Frame Vastgoed deze appartementen casco aanbiedt is het voor ons mogelijk om de juiste indeling, een lichtplan en materialen voor de afwerking etc. al tijdens de bouw voor u te realiseren. Dit maakt uw interieur als een op maat gemaakt kostuum.

www.bayhouse.nl